afbeelding

Op zoek naar de oplossing om uw systemen wel draaiend te houden? Zoek niet verder u bent bij VerkerkICT aan het juiste adres.

Websites, internetapplicaties, netwerk beheer of gebruikersondersteuning. U kunt voor dit alles bij ons terecht. Wist u dat onze uptime de afgelopen vier jaar 99,9% is!

Ons streven is het bieden van duidelijke overzichtelijke compleet oplossingen.

Nieuw voor onze bestaande klanten is het klantenpanel, zie hier aan de rechterkant.
Nog geen account? Vraag hem direct aan.

Vragen of opmerkingen om onze dienstverlening nog beter te maken? Wij staan er voor open! contact.

 • Last Van Spam
  Heeft u last van Spam?

  VerkerkICT lost ze voor u op!

  Veel klanten beginnen te klagen over de hoeveelheid SPAM die ze binnen krijgen.

  SPAM staat hoog op het irritatie lijstje, hier wilt VerkerkICT u vanaf helpen.

  Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op!

  VerkerkICT helpt zijn klanten graag waar het kan, daarom is het nu mogelijk om alle email die door de servers van VerkerkICT gaan gratis de SPAM eruit te laten filteren. Staat uw email bij een andere provider geregeld? Geen probleem, ook dan bied VerkerkICT mogelijkheden aan om dit tegen te gaan.

  Heeft u vragen, of wil u meer weten? Neem dan direct contact met ons op!

 • Ondersteuning IE6
  VerkerkICT stopt support Internet Explorer 6.

  Na jaren van hopen is het eindelijk zover, VerkerkICT heeft ervoor gekozen om niet langer Internet Explorer 6 te ondersteunen.

  Werd vroeger alle website nog geoptimaliseerd voor Internet Explorer 6 is dat nu niet meer het geval bij ons.

  Mocht u toch het idee hebben dat uw klanten nog veelvuldig gebruik maken van Internet Explorer 6 is het bij hoge uitzondering nog wel mogelijk echter zullen niet alle nieuwe technieken erin ondersteund worden.

  We merken dat voor 99% van de doelgroep IE6 niet meer voorkomt. Internet Explorer 6 (IE6), wordt nog door ongeveer 10% van de internetgebruikers gebruikt. IE7 en IE8 zijn al uit en van IE9 verschijnt binnenkort de beta. VerkerkICT heeft besloten om alle websites waaraan het werkt vanaf januari 2010 niet meer standaard te voorzien van support voor IE6.

  Vanaf dit moment zal er een melding komen bij de mensen die nog IE6 gebruiken waarin vriendelijke wordt verzocht om over te stappen. Met deze melding komt het bericht dat de website niet voor IE6 is ontworpen en dus mogelijk is dat niet alles naar behoren werkt.

  Officeel gezien wordt de support vanuit Microsoft op 13 juli 2010 stop gezet. (Zie hiervoor klik.)
  Wij hebben er echter voor gekozen om er in januari 2010 mee te stoppen.

  Uiteraard zoals je van ons gewend bent is custom scripting altijd mogelijk, het gereed maken voor IE6 blijft altijd tot de mogelijkheden bestaan maar word niet meer standaard mee genomen in het ontwerpen van de website.